Shopping och gymnastik

Med hjälp av Elin kunde jag införskaffa allt på inköpslistan på rekordtid. Charlie's och Höök's är inte riktigt bra för budgeten men som sagt det mesta var planerade inköp, är ju lätt att det blir ett eller annat impulsköp i vanliga fall. 
 
Hästarna har jobbats i paddocken idag. Totsie fick jobba runt koner och att vända för vikten. Hon är lite mer framåt än Calista så blir lätt att man "fastnar" i handen istället för att verkligen få henne för säte och skänklar. Jobbade även mycket med framdelsvändning-galoppfattning-avsaktning för att just få henne för sätet. Hade även travbommar på böjt spår, försökte få henna att vila på steget och inte "rusa" över bommarna. Gick stundom riktigt bra, finns självklart en hel del kvar att förbättra. Känns dock som man kan sitta i evigheter att jobba henne då hon alltid är positiv och vill framåt. Calista fick ett lugnt igångsättningspass, låg form och stora volter, rakt spår. Kändes riktigt bra! Såret är i princip läkt, tack till Vickis Hästmassage som hjälpt mig att behandla det med både Pharmalights LED-ljus och joniserat silver. 
 
Kul att alla svenska hästar gick igenom veterinärbesiktningen! Nu är det bara en dag kvar innan hoppningarna börjar på lördag 11:30. Spännande! 
 
Nu är det dags att göra upp en tävlingsplanering. Som jag längtat!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0