Give me everything

Ja herregud, det här var alldeles för länge sen. Som, hrmm, vanligt då.

Det har varit mycket att göra och dagarna går riktigt fort! Jobbar som vanligt, är i stallet som vanligt och så blir det lite, lite fri tid där emellan som ibland innefattar raggarbilar och cowboys eller vita ridbyxor och kavaj. Mest det sistnämnda dock.

Har gjort två tävlingshelger nere i Skåne, Henriksdal. Underbar tävlingsplats med bra banor och annan service. Hade med alla tre hästarna första helgen och det blev blandade resultat men Calista avslutade helgen med 6:e placering i 1.20, Cruzidull var felfri i alla sina unghäststarter och Olga skötte sig bra i både 1.20 och 1.30 klasserna! Andra helgen tog jag bara med mig Olga och Calista, det märktes redan från början att man kommit in i ridningen mer och jag kunde börja där jag slutat helgen innan. Olga fick sin första 1.30 plac och var snabb i 1.20 klasserna men tyvärr föll en bom i omhoppningarna. Calista var 7:e och 10:e plac i 1.30 klasser vilket var riktigt roligt!

Efter Henriksdal har jag gjort en tävling med Cruzidull i Bratteborg och var felfri i både starterna! Med Olga var jag i helgen och hoppade i Kullabygden 1.20 bed A:1a och kom till omhoppning där vi slutade 11:a. Skulle hoppat 1.30 men det blev åskoväder så strök mig från den klassen. 

I helgen väntar Vaggeryds Elithopp och på fredag tar jag med mig Cruzidull och Olga och på söndag åker endast Olga. Lördagen blir det ingen tävling då jag ska hejja på min lillasyster och hennes klass SMEE som ska vara med på Gisledagarnas KarnELEVal!

Hämta tvätten, vi hörs!


Enda bilden som fanns på pappas data så bjuder på den men får lite ångest över att tiden går så jäkla fort, det här var tre år sen men känns som igår!


   

RSS 2.0