Stockholm

Klarblå himmel, sol och hästtävling! Gårdagen bestod av en lååång resa innan jag äntligen nådde Stockholm C för att sen hitta rätt i tunnelbanan och trängas med alldeles för mycket folk med mitt tunga bagage och bara en fungerande arm så vart resan allt annat än stadig.
Väl framme gick jag till ackreditering för att få band sen en snabb lunch i hotellrestaurangen innan det var dags för ett besök på arenan. Hoppningarna började runt 16 med höjdhoppning där det sattes världsrekord utav Robert Withaker på hästen Casino (som han aldrig hoppat höjdhoppning på innan och dessutom inte heller ridit barbacka på!), de hoppade hela 2.12 m! Helt otroligt att se, krävs lite guts att rida an en mur på den höjden. Otur för John Hickey vars häst trampade av sig en sko i landningen så den inte kunde fortsätta. Men han fick lite av en revansch med sin femteplats i 1.45 hoppningen, där Jens och Lunatic kom tvåa, senare under kvällen.
Sista hoppningen var klar någon gång vid 23-tiden men blev en snabb sväng till baren ändå för att socialisera sig lite.
Idag har jag hunnit med en lååång frukost och en sväng till mässan. Resten av dagen hade jag tänkt fylla med lunch, fika och eftermiddags- och kvällsshow som består av två hoppningar varav den första börjar runt halv åtta och den sista runt tio.
Utsikten från hotellrummet.



I det vita tältet är det framridning, nytt för i år. Kan dock behövas då framhoppningen är minimal men utnyttjas maximalt, här finns inga regler om max sex ryttare åt gången.




Kommentarer
Postat av: Yvonne

Men jisses . Ditt rum ligger ju nära . Bara gång avstånd dit! Ha det så roligt !

2011-11-27 @ 15:22:04
URL: http://yvonneemanuelsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0