Dålig uppdatering

Skyller på att vi numera bor ute i skogen och internet inte funkat den senaste veckan ...

I fredags var det iaf tävling i Älmhult och båda hästarna skötte sig utmärkt! Calista var 6:e placerad och Toute Suite en rivning i omhoppningen. Höjden låg på 110 så var mest en "komma igång" tävling. Filmer från tävlingen lägger jag upp så fort jag fått igång min mobil som numera titulerar sig "Ingen service". Angående tävlingsplatsen så ett stort plus till underlaget (fibersand)! Lite tråkigt var dock att banorna var väldigt korta, 1-7 i grunden och 8-11 i omhoppningen. Kan ju vara till fördel om man har stora startfält men med ca 30 starter så går det ändå relativt fort.

Nästa tävling blir Bankeryd vecka 34, två dagar med enbart Totsie. Senare i höst väntar DM på Gark, Halmstad, Borås och Lidköping.

Håll tummarna för Sverige i Superligan som går till helgen i Dublin. Måste bli en topp fem placering för att inte riskera att åka ut och istället få tävla ligan under nästa år. Finns dock en chans kvar om det inte skulle gå vägen i helgen, vinst i Barcelona två veckor därefter. I Dublin rider Angelica Augustsson, Daniel Zetterman, Lisen Bratt Fredricson, Peder Fredricson och Jens Fredricson. Kommer bli en spännande fredag!

http://dublinhorseshow.com/






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0